Тъкачница

Багреница

Услугите на Тъкачницата

Тъкачеството е занаят на нашите предци. Вярвам, че в него живее родовата ни памет, която е свързана със земята, кръвта и силата на българина. То е вълшебната нишка, чрез която втъкаваме личната си магия и код към невидимото, което е по-голямо от нас и същевременно е в нас. Привилегия е да съм част от съхраняването и пренасянето на традицията, която пази българския дух през вековете, та чак до днес. Приела съм го като личен дълг към себе си и към предците ни. За мен тъкачеството е тайнство, знание и магия, която тече във вените на всеки от нас.

Вярвам, че няма случайни неща и че всяко нещо идва в живота ни тогава, когато сме готови за него. Зная, че ще познаете това, за което сте влезли тук, в това онлайн пространство, където не е важно какво гледаш, а какво виждаш.

Тъкане с Астрология

След разглеждане на личната ви натална карта  мога да изтъка липсващи за вас цветове, отговарящи на знаци, които са част от определена стихия.

Онлайн магазин

Тук може да намерите готово изтъкани черги, раници, дори да си купите вълна в естествени цветове или боядисана.

Тъкане по поръчка

С радост ще изтъка за вас каквото ви е потребно. Очаквам Ви да се срещнем в тъкачницата и да уточним  какво ново и лично за вас ще сътворя.

Уроци по тъкане

Вярвам, че всеки може да се научи да тъче, само да го поиска. Каня те в тъкачницата, за да се научиш. До скоро!

сувалка Багреница

Онлайн магазин

Вярвам, че всеки ще намери това, което търси и което е точно за него. Ако дойдете на живо в тъкачницата, ще се насладя на магията да видя как чергата си избира стопанина!

Черги

Тук може да видите готово изтъкани черги и да си изберете!

Вълна

В тъкачница „Багреница“ може да направите заявка за купуване на вълна в естествени цветове или боядисана.

Раници, чанти и торбички

Носете магията постоянно с вас с ръчно изтъкана плат за раница, чанта или торбичка.

Пана, пончо и шалове

Носете магията постоянно с вас с ръчно изтъкани шалове и пончота.

Модели

Разгледайте вече направени и продадени модели на черги. Може да поръчате подобни.

Други модели

Разгледайте вече направени и продадени модели на пана, пончота и раници. Може да поръчате подобни.

Тъкане по поръчка

Ще ви очаквам в ателието за да си поговорим  за цветове, размери и ваши лични предпочитания. Разгледайте каталога, за да почерпите идеи и вдъхновение.

Тъкане по поръчка с разглеждане на натална карта – хороскоп

Имате възможност да ви изтъка ръчно лично за вас черга, раница или друга тъкан за дома, като идеите за тях идват, след като разчета вашата натална карта. Ще втъка за вас цветове, отговарящи на липсваща стихия от хороскопа, която съответства на определени астрологични знаци. Така ще добавя липсваща сила, която да ви донесе равновесие и радост.

Уроци по тъкане на стан

Предизвикайте себе си и открийте съкровището, което е във Вас! Вярвам, че всеки може да се научи да тъче, стига да го поиска. Знам го, защото аз съм живият пример за това. Една приказка за духа, който е по-силен от нас, който ни избира. Ние сме само проводници на това, което трябва да мине през нас, и да го предадем нататък… За това ще си приказваме, когато се срещнем. Сега като човек, който е завършил финанси, работил в ресторантьорския бизнес и стигнал до тъкачеството, те каня при мен в магичната тъкачница Багреница на урок! А какъв ще е урока и поуката от него – предстои да разберем!

Ирена Бучкова

Тъкачеството е част от моето пътуване към себе си.

Научете повече за мен, като натиснете на бутона под текста.